Salvatore Bezzi - exorixi's plays mix
συντελεστές
&
συνεργάτες
Γιώργος Δρίβας
Σκηνοθέτης
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την ανώτερη δραματική σχολή «Μοντέρνοι καιροί» το 2013.
Μετεκπαίδευση- Σεμινάρια:
- Σεμινάριο «τεχνικές και μεθοδολογίες της πρόβας σύμφωνα με τη θεωρία του Μ. Τσέχοβ»
με διδάσκουσα την Λένα Φιλίπποβα.
- Σεμινάριο «προσωπική εμπειρία και υποκριτική» με διδάσκουσα την Λένα Φιλίπποβα.
- Φοίτησε 2 έτη σε μετεκπαιδευτικό επαγγελματικό εργαστήρι μελετώντας υποκριτικές μεθόδους της Ρώσικης σχολής, με διδάσκουσα τη Λένα Φιλίπποβα.
- Σεμινάριο υποκριτικής (μέθοδος meisner) - αυτοσχεδιασμού με διδάσκοντα τον Βασίλη Μαυρογεωργίου, στο «Θέατρο των αλλαγών».
- Σεμιναριακή ομάδα Mannschaft 6 με διδάσκοντα τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Σίμωνα. μέθοδος της συνθετικής ψυχοδυναμικής μέσα απο Θέατρο της Καταστροφής και της Αποδόμησης [μέσω] Dada, Αρτώ, Post Modernism.
- Δίδαξε στα σεμινάρια της ομάδας εξόρυξης με θέμα σεμιναρίου: Αυτοσχεδιασμός - Ασκήσεις - Τεχνική.
- Σεμινάριο με θέμα «Δομή και τεχνικές αυτοσχεδιασμού στη σύγχρονη θεατρική πρακτική» με διδάσκοντα τον θεατρολόγο και σκηνοθέτη Γιώργο Σίμωνα.
- Σεμινάριο (Mannschaft 7) «Αίσθημα και παραγωγή στον ηθοποιό, συναίσθημα και αναπαραγωγή στον θεατή» πάνω στην σύγχρονη μέθοδο της ψυχοδυναμικής με διδάσκοντα τον Γιώργο Σιμωνα.
- Σεμινάριο: Αμερικάνικος τρόπος παιξίματος εναντίον ελληνικού (φυσικού) τρόπου παιξίματος. και τί σημαίνει. Με διδάσκοντα τον θεατρολόγο και σκηνοθέτη Γιώργο Σίμωνα.
-
Workshop «Έρευνα εργασίας ατόμου-συνόλου και καλλιέργειας της ισορροπίας του ατομικού και συλλογικού πνεύματος του ηθοποιού στην θεατρική πράξη, μέσα από σύγχρονες τεχνικές υποκριτικής (psychological – psychophysical – physical theatre practices)» με διδάσκοντα τον Γιώργο Χουλιάρα (ΒΑ Αcting – MFA Theatre Practice – MPhil Research in Performance Practice) ηθοποιός, σκηνοθέτης, δάσκαλος υποκριτικής και ερευνητής θεατρικής πρακτικής(University of Exeter).
ΠΑΡΑΣΤΆΣΕΙΣ:
«οι δούλες» του Ζάν Ζενέ (κυρία), σε σκηνοθεσία Λ. Φιλίπποβα.
"Αυτά που λέγονται" με την ομάδα "Mannschaft" βασισμένη πάνω στο διήγημα του Στρατή Μυριβήλη "Αστρούλα¨σε σκηνοθεσία Γιώργου Σίμωνα, σε περιοδεία.
‘Eπαιξε με την ομάδα actubustes στην παράσταση Βασιλιάς Τύραννος (στον ρόλο του κυρ Υμπύ) του Alfred Jarry . Έκανε πρεμιέρα 13 Μαϊου στο θέατρο «σταθμός» στο Μεταξουργείο.
Παράσταση Lemon (βασισμένο πανω στο novecento toy Α. Baricco) σε σκηνοθεσία Γιωργίας Τσαγκαράκη, site specific perfomance σε καλοκαιρινή περιοδεία και στο θέατρο Radar απο Οκτώβριο του 2018.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΕΣ:
Πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα ανεβάζοντας με την δημοτική θεατρική ομάδα Λαυρίου "Εξόρυξη" το θεατρικό έργο του Jean Genet "Οι δούλες" και στη συνέχεια σκηνοθέτησε το νεοελληνικό δράμα της Ελβίνας Μποτονάκη «Βασιλικώ Καρπώ» όπου συμμετείχε και βραβέυτηκε σε 2 πανελλήνια φεστιβάλ θεάτρου. To 2019 αναλαμβάνει σκηνοθέτης στην "Εξόρυξη". ΤΟ 2022 ανεβάζει την παράσταση «Κατω απο το Γαλατόδασος» του Dulan Thomas με την πειραματική σκηνή της "Εξόρυξης". Στο Πανσέληνοί φεστιβάλ θεάτρου του Δήμου Ζωγράφου η παράσταση αποσπά 5 βραβεία.
Στο ερασιτεχνικό θέατρο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην δημοτική θεατρική ομάδα λαυρίου το 1996 , επι του αείμνηστου σκηνοθέτη Λάκη Καραλή, συμμετέχοντας στην παράσταση «Η νύφη της Κούλουρης» του Ε. Παντόπουλου (Κόλλιας). Από το 2005 μέλος της δημοτικής θεατρικης ομάδας Λαυριόυ «Εξόρυξη» οπου με σκηνοθέτη τον Γιάννη Μυρογιάννη συμμετείχε στις εξής παραστάσεις : «Πλούτος» του Αριστοφάνη (βλεψίδημος,νέος) 2006. «Η ιστορία του ζωολογικού κήπου» του Ε. Άλμπυ (Τζέρυ), 2007. «Το πανηγύρι» του Δ. Κεχαϊδη (Τριαντάφυλλος, σε σκηνοθεσία Π.Δρίβα για το εργαστήρι πελοποννησιων λαυρίου), 2009. «Το καφενείο» του Κ. Γκολντόνι (τράπουλας), 2009. «Η αυλή των θαυμάτων» του Ι. Καμπανέλλη (Στράτος), 2010.
Σε σκηνοθεσία Στέλλας Δρίβα στα: «Ράφτης κυριών» του Ζ. Φευντώ(Γιατρός Μουλινό) (θεατρικό εργαστήρι Πελοποννησίων), 2011.
«Ηταν όλοι τους παιδιά μου» του Α. Μίλερ (Τζώρτζ - διδασκαλία υποκριτικής), 2013.
"ΠΕΡΠΑΤΩ ΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ" της Στέλλας Μιχαηλίδου. (βάτραχος - βοηθός σκηνοθέτη), 2014
"λυσσασμένη γάτα" του Τ. Ουίλλιαμς (Μπρίκ - βοηθός σκηνοθέτη) 2015
"Ρωμαίος και Ιουλιέτα" του Μπόστ με την ομάδα "Εξόρυξη" (Ηγεμόνας/Γκρέκο).
- "Μάυρη κωμωδία" του Π . Σάφερ (Μπρίνσλευ).
* Aπο το 2013 έχει αναλάβει στην "Εξόρυξη" 2ος σκηνοθέτης, βοηθός σκηνοθέτη και υποκριτικής διδασκαλίας.
* Απο το 2015 έχει αναλάβει την θεατρική ομάδα της κοινότητας Κουβαρά.
* Το 2015 τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης μουσικής επιμέλειας στο 5ο πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας για την παράσταση "Λυσσασμένη γάτα" του Τένεσι Ουίλλιαμς.
Στέλλα Δρίβα Ηθοποιός(Σκηνοθέτης)
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Βεάκη το 2000.Μέλος της θεατρικής ομάδας του δήμου Λαυρεωτικής απ' το 1994,συμμετείχε στις παραστάσεις Λυσιστράτη του Αριστοφάνη και Όνειρο θερινής νυκτός του Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Λάκη Καραλή.Συνεργάστηκε με το θέατρο Κνωσού στις παραστάσεις,2001 ``Ζώρζ Νταντέν`` του Μολιέρου,2002 ``Τρομεροί γονείς``του Ζαν Κοκτώ,``Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας``του Κορομηλά,2003 ``Τύμπανα τρομπέτες και κλάξον``του Ντάριο Φο,2004 ``Ερωτόκριτος`` του Βιντσέντζου Κορνάρου και στις παιδικές παραστάσεις,``Καραγκιόζης`` και ``Ο αυτοκράτορας της Κίνας και το αηδόνι`` σε διασκευή Γ.Ξανθογιώργη.Στή συνέχεια με το θέατρο Αγγέλων Βήμα συνεργάστηκε στις παραστάσεις,2005-2006 ``Brokenville`` του Philip Ridley και ``Πάρις και Αλέξανδρος`` του Γ.Λιμντσιούλη σε σκηνοθεσία Anton Juan.Στο ίδιο θέατρο εργάστηκε και ως βοηθός σκηνοθέτη στις παραστάσεις ``Nocturnal Wounderer`` και ``Bells``.Το 2007 συνεργάστηκε με το θέατρο Guerero στη Μανίλα στη παράσταση ``Shadows of the reef`` σε σκηνοθεσία Anton Juan στην αγγλική γλώσσα.
Το 2010-2011 αναλαμβάνει την δημοτική θεατρική ομάδα Λαυρίου"εξόρυξη" ως σκηνοθέτης καθώς και το θεατρικό εργαστήρι πελοποννησίων Λαυρίου. Το 2010 σκηνοθετεί το έργο "Ράφτης Κυριών" του Ζώρζ Φευντώ με το θεατρικό εργαστήρι των πελλοπονησίων και την επόμενη χρονιά σε σύμπραξη μαζι με την θεατρική ομάδα "εξόρυξη" το έργο "Ο Σέντζας" του Π. Χόρν. Τον Δεκέμβριο του 2013 με την "εξορυξη" ανεβάζει το έργο "Ηταν όλοι τους παιδιά μου" του Α. Μίλλερ. Το καλοκαίρι 2014 σκηνοθετεί την παιδική παράσταση "ΠΕΡΠΑΤΩ ΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ" της Στέλλας Μιχαηλίδου.Το 2015 σκηνοθέτησε τις παραστάσεις "Λυσσασμένη Γάτα" του Τένεσσυ Ουίλλιαμς, Ρωμαίος και Ιουλιέτα του Μπόστ, ενώ την ίδια χρονιά ερμήνευσε τον ρόλο της "κυρίας" στο εργο του Ζαν Ζενέ "οι δούλες" σε σκηνοθεσία Γ. Δρίβα. Με το θεατρικό εργαστήρι του συλλόγου πελοποννησίων Λαυρίου σκηνοθέτησε τις εξής παραστάσεις:"ο θάνατος του περικλέους" του Δ. Κορόμηλα, "H κόρη του παντοπώλου" του Η. Καπετανάκη, "πρόταση γάμου" του Α. Τσέχωφ, ενω με την θεατρική ομάδα Κουβαρά ανέβασε τις "Ιφιγένεια εν γένει" της Λ. Δημητρακοπούλου και το "στάχτη στα μάτια" του Ε. Λαμπίς.- Σεμινάριο με θέμα «Δομή και τεχνικές αυτοσχεδιασμού στη σύγχρονη θεατρική πρακτική» με διδάσκοντα τον θεατρολόγο και σκηνοθέτη Γιώργο Σίμωνα.- Δίδαξε στα σεμινάρια της ομάδας εξόρυξης με θέμα σεμιναρίου: Αυτοσχεδιασμός - Ασκήσεις - Τεχνική.- Σεμινάριο (Mannschaft 7) «Αίσθημα και παραγωγή στον ηθοποιό, συναίσθημα και αναπαραγωγή στον θεατή» πάνω στην σύγχρονη μέθοδο της ψυχοδυναμικής με διδάσκοντα τον Γιώργο Σιμωνα. * Τον Μάρτιο του 2014 απέσπασε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στο πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Καρδίτσας για την σκηνοθετική της δουλειά στο "Ηταν όλοι τους παιδιά μου" με το οποίο διαγωνίστηκε στο φεστιβάλ αυτό η θεατρική ομάδα "εξόρυξη". * Το 2015 τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στο 5ο πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας για την παράσταση "Λυσσασμένη γάτα" του Τένεσι Ουίλλιαμς.To 2017 τιμήθηκε με το βραβείο σκηνοθεσίας στους 31ους πανελλήνιους θεατρικούς αγώνες του Δήμου Ζωγράφου για την παράσταση "Ο καλός άνθρωπος του Σε τσουάν" του Μπ.Μπρέχτ.
Salvatore Bezzi
Μουσική σύνθεση
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Η καταγωγή του είναι Ελληνο-ιταλική. Είναι σολίστ πιάνου, συνθέτης και καθηγητής Πιάνου και Ανωτέρων Θεωρητικών. Ξεκίνησε τις σπουδές του στη μουσική στην ηλικία των 9 ετών και απέκτησε πτυχίο Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας, με βαθμό Άριστα Παμψηφεί σε όλα. Συνέχισε τις σπουδές του στο πιάνο με τη Τζέννυ Πρωτόπαπα, σολίστ, η οποία μαθήτευσε στο πλάι του Joseph Dichler και υπήρξε επί σειρά ετών Διευθύντρια του Ελληνικού Ωδείου Αθηνών και απέκτησε το Δίπλωμα Πιάνου με βαθμό Άριστα Παμψηφεί και Πρώτο Βραβείο.
Διδάσκει πιάνο εδώ και 20 χρόνια, αλλά κύρια ενδιαφέροντά του υπήρξαν ανέκαθεν οι τομείς της ερμηνείας και της σύνθεσης. Έχει συνθέσει πολλά έργα, για ποικίλα είδη μουσικής, όπως μουσική δωματίου, solo, συμφωνική μουσική, και μουσική για το θέατρο, τον κινηματογράφο και διάφορα ανεξάρτητα projects. Έργα του έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ πρωτότυπες συνθέσεις του για
θεατρικές παραστάσεις έχουν βραβευτεί σε Φεστιβάλ Θεάτρου σε όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρονται τα έργα:
“Polichinelle” για πιάνο και κλαρινέτο, Α’ βραβείο στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης Βόλου (κατηγορία «Μουσική Δωματίου», 2011) και Α’ βραβείο στο 30ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Τεχνών Σαλαμίνας, υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων (κατηγορία «Μουσική Δωματίου, 2014).
- “Leprechaun” για πιάνο 4 χέρια, Βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης «Το Σύγχρονο Πιάνο 2017», που διοργάνωσε το An Art Artistry.
- «8 Γυναίκες» του Robert Thomas, σε σκηνοθεσία Στέλλας Δρίβα, Βραβείο «Μουσικής Σύνθεσης» στο 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεάτρου Ιεράπετρας (2016).
- «Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν» του B. Brecht, σε σκηνοθεσία Στέλλας Δρίβα, Βραβείο «Μουσικής Σύνθεσης» στο 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεάτρου Διστόμου (2017) και στους 31ους Πανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες Ζωγράφου (2017).
- «Βασιλικώ Καρπώ» της Ε. Μποτονάκη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Δρίβα, Βραβείο «Μουσικής Σύνθεσης» στο 15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεάτρου Κορίνθου (2017). Ψηλα απο τη Γέφυρα του A. Miler Βραβείο μουσικής σύνθεσης 1ο πανελλήνιο φεστιβάλ θεατρικών εργαστηρίων Σπερχειάδας-Μακρακώμης (2018). Κάτω από το Γαλατόδασος του N.Thomas. Βραβείο καλύτερης μουσικής σύνθεσης στους 35ους πανελλήνιους θεατρικούς αγώνες Δήμου Ζωγράφου. (2022)
Σκηνογραφία: Ohm David
Ευριδίκη Καββαδία
Χορογραφία - Κίνηση
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961
Σπούδασε από μικρό παιδι σύγχρονο χορό, κλασσικό μπαλέτο και χορό τζάζ.Σχολή Ντε Πιάν, επαγγελματικό τμήμα: Μπαλέτο και σύγχρονος χορός. Πτυχίο καθηγήτριας Μπαλέτου και ρυθμικής από το Υπουργείο Πολιτισμού
Γιά δεκαπέντε χρόνια χόρεψε σε ομάδες χορού, θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές εκπομπές και δίδαξε χορό στην Αθήνα και την Βιέννη. Στην συνέχεια, δούλεψε ως βοηθός χορογράφου/σκηνοθέτη/ηχολήπτη/ενδυματολόγου γιά διάφορες παραγωγές.
Μέλος της Ομάδας Σύγχρονου Χορού του Χάρη Μανταφούνη. Μέλος του Μπαλέτου Αθηνών (Λεωνίδας Ντε Πιάν, Γιάννης Μέτσης) Χορεύτρια σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές με χορογράφο τον Χάρη Μανταφούνη. Βιέννη Χορεύτρια σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές με χορογράφους τους Emil Brandl και Anna Vaughan. Χορεύτρια σε θεατρικές παραγωγές: Burgtheater, Volkstheater, Volksoper, Theater der Jugend. Χορεύτρια και βοηθός του χορογράφου Joe Alegado στην ομάδα "Vienna Dance Laboratory" του Ismael Ivo . Καθηγήτρια σύγχρονου χορού και χορού τζάζ: Konservatorium Franz Schubert (τμήμα musical), Dramatisches Zentrum Wien. Χορεύτρια σε θεατρικές παραγωγές.
Μέλος του Εθνικού Θεάτρου. Χορεύτρια σε ομάδες χορού: "Ομάδα Σύγχρονου Χορού του Χάρη Μανταφούνη", "Λάθος Κίνηση" του Κωνσταντίνου Μίχου, "Ομάδα Σύγχρονου Χορού της Πέρσας Σταματοπούλου", "Χορικά" της Ζουζούς Νικολούδη. Καθηγήτρια σύγχρονου χορού και χορού τζάζ στην Αθήνα. Καθηγήτρια χορού στην δραματική σχολή 'Ίασμος".
Νατάσα Τσιντικίδη
Σκηνογράφος
Η Νατάσα Τσιντικίδη είναι επαγγελματίας σκηνογράφος και αρχιτέκτονας.
Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Lemon (2018), ΡΙΤΤΕΡ, ΝΤΕΝΕ, ΦΟΣ (2019), Αφέντης και δούλος (2017), Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην (2017).
Για την εξόρυξη έκανε την σκηνογραφία στην παράσταση "κάτω απο το γαλατόδασος" του Dylan Thomas και στους 35ους πανελλήνιους θεατρικούς αγώνες του Δήμου Ζωγράφου το 2022 απέσπασε το βραβείο καλύτερων σκηνικών.
Κέλλυ Σταματοπούλου
Ενδυματολόγος
Γεννήθηκε στην αθήνα.Έκανε σπουδές ενδυματολογίας στην Αθήνα και στην Νέα Υόρκη.Από το 1991 εργάζοται σαν ενδυματολόγος σε θέατρο κινηματογράφο διαφημιστικά και τηλεοπτικές σειρές
όπως "10 μικροί μήτσοι" "επιθυμίες" "ζευγάρια" "έχω ένα μυστικό" "χρηματιστές" "στην κόψη του ξυραφιού" "κόκκινο βαθύ" "για σένα" κ.α.
Απο το 2011 συνεργάζεται με την θεατρική ομάδα "εξόρυξη" και επιμελείται της ενδυματολογίας της ομάδας. Το 2011 πρωτοσυνεργάστηκε στην παρασταση "Ράφτης Κυριών" του θεατρικού εργαστηρίου πελοποννησίων λαυρίου. Το 2012 στην παράσταση "Ο Σέντζας" (σύμπραξη πελοποννησίων και εξορυξης) . Το 2013 επιμελήθηκε των κοστουμιών στην παράσταση "Ηταν όλοι τους παιδιά μου" με την ομάδα της "εξόρυξης". Το 2014 επιμελείται των κοστουμιών στην παιδική παράσταση "ΠΕΡΠΑΤΩ ΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ" με την ομάδα "εξόρυξη" και το 2015 επιμελείται την ενδυματολογία στις παραστάσεις της "εξόρυξης" Λυσσασμένη γάτα" και "οι δούλες". Το 2016 στις παραστάσεις "8 γυναίκες κατηγορούνται" και "Μάυρη κωμωδία" ενω το 2017 στη παράσταση "Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν". Κατω απο το Γαλατόδασος το 2022.
Γιάννης Βάκρινος
Κινηματογραφιστής
Ο. Γιάννης Βάκρινος είναι 30 ετών, κινηματογραφιστής και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ και διαφημιστικών. Τα έργα του ως σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ έχουν αναδημοσιευθεί και προβληθεί σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, media, και φεστιβάλ της χώρας, αλλά και του εξωτερικού (Athens Biennale, Deutsche Welle – Kino Mag, Thessaloniki Documentary Festival). Είναι ο δημιουργός και σκηνοθέτης του project Portraits of Greece in Crisis (www.portraitsofcrisis.com), μίας σειράς ντοκιμαντέρ με θέμα την ελληνική κρίση. Τα ντοκιμαντέρ του project προβάλλονται ελεύθερα στο internet και έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του ελληνικού και ξένου κοινού. Το πρώτο πορτρέτο του project, “Κιαλό Αμαντού, ανήλικος μετανάστης στην Αθήνα”, συγκαταλέγεται στα προτεινόμενα εκπαιδευτικά υλικά κατά του ρατσισμού από την Ένωση Εκπαιδευτικών Αττικής. Τέλος, το project χρηματοδοτήθηκε απο το ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Youth in Action” για την παραγωγή τεσσάρων ντοκιμαντέρ με θέμα την ανεργία στους νέους.
Πρόσφατα, ασχολήθηκε με την προσφυγική κρίση, σκηνοθετώντας για λογαριασμό των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας το μικρού μήκους ντοκιμαντέρ “Το Ταξίδι”, στο οποίο κατέγραψε τη δράση των Γιατρών του Κόσμου σε Λέσβο, Χίο και Ειδομένη. Παράλληλα, ασχολείται και με τη διαφήμιση, σκηνοθετώντας διαφημιστικά για εταιρείες όπως η Nestle, η Lidl Hellas, η Celestial Cruises κ.α.. Πριν ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία, εργάστηκε επί σειρά ετών ως συντάκτης στην τηλεοπτική και ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια (Skai, Real fm, Alpha).
*Με την Θ.Ο ΕΞΟΡΥΞΗ συνεργάζεται ως σκηνοθέτης των video trailer των παραστάσεων και των βίντεο γενικότερα που θα χρησιμοποιηθούν σε μια παράσταση. Ως τώρα εχει δημιουργήσει τα video trailer στις εξής παραστάσεις της Εξόρυξης : Λυσσασμένη Γάτα, Δούλες, 8 γυναίκες κατηγορούνται, Βασιλικώ Καρπώ ενώ έχει δημιουργήσει και τα ενσωματωμένα βίντεο στις παραστάσεις: Ο καλός Άνθρωπος του Σέτσουαν, Βασιλικώ Καρπώ . Το τρέιλε για την παράσταση Ψηλα απο τη γέφυρα του A.Miler (2018)